Service suport

Centrul de Apel

gmd.service@gorenje.com

Program de lucru:

Luni- Vineri: de la 10:00 până la 18:00, 

sâmbătă-duminică: zile de odihnă

 

Casa voastră - este un loc special în care familia își petrece timpul prețios împreună - pregătind mese, discutând știrile zilnice și ajutându-se reciproc în gospodărie. Pentru marca Gorenje casa - este unificarea zilnică a întregii familii. Anume de asta ne amintim atunci când creăm inovații și luăm decizii înțelepte care vă fac viața de zi cu zi mai confortabilă.

Compania Gorenje vă mulțumește pentru interesul față de produsele noastre. Specialiștii departamentului tehnic lucrează în mod constant pentru îmbunătățirea și extinderea rețelei de servicii și a calității deservirii clienţilor.

Angajații centrelor de deservire - sunt specialiști cu înaltă calificare, care au fost instruiți în centrele de formare. Pentru repararea tehnicii sunt utilizate doar cele mai recente echipamente certificate și componente originale furnizate de fabrica producătoare.

Pentru consiliere, întreținere și reparații ale dispozitivului, contactează Centrul de deservire tehnică Gorenje. Toate centrele de deservire sunt dotate cu cele mai des solicitate piese de schimb, astfel asigurând o reacție rapidă și repararea dispozitivului în majoritatea cazurilor. Găsește cel mai apropiat punct de deservire tehnică.


Recomandările centrului de deservire pentru exploatarea și întreținerea tehnicii

  1. Sfatul cel mai important: înainte de a începe să utilizați un echipament, citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare.
  2. Nu încercați să reparați un dispozitiv defectat. Este mai bine să contactați un centru de deservire autorizat.
  3. Aveţi grijă să completaţi corect bonul de garanție ! Bonul de garanție conține toate informațiile necesare privind obligațiile și condițiile de garanție. Fiți atenți la faptul cine oferă garanția - compania vânzătorului sau a producătorului. În primul caz, serviciul de garanție va fi gestionat de compania care v-a vândut dispozitivul, în al doilea - de centrele de deservire autorizate ale producătorului. Adresele acestora sunt indicate în bon.
  4. La instalarea şi conectarea tehnicii de uz casnic, în special a mașinilor de spălat și a plitelor, apelaţi la serviciile unor profesioniști calificați.