Viața simplificată

CREDEM ÎNTR-O VIAȚĂ MAI SIMPĂ

Gorenje este mai mult decât simple electrocasnice. Ca brand, ne aflăm în inima casei și a vieții de zi cu zi. Prin urmare, misiunea noastră este să-ți simplificăm sarcinile pentru a-ți face viața mai puțin complicată și mai plăcută.

Credem că fiecare inovație care vine de la Gorenje ar trebui să simplifice viața atât la etapele importante, cât și în micile momente din fiecare zi.

Transformă Gorenje într-o parte din echipa ta de asistență personală, iar aceasta îți va permite să acorzi mai puțin timp rutinelor zilnice și mai mult timp lucrurilor pe care le iubești.


De ce să alegi Gorenje?

Colecții de design

Cauți ceva special? Vezi colecțiile de design Gorenje și alege-o pe cea care îți reflectă cel mai bine personalitatea și stilul de viață.

Premii pentru design

Produsele premiate de la Gorenje sunt făcute pentru a reduce complexitatea vieții și pentru a satisface utilizatorul printr-un design simplu, discret, dar emoționant.

Asistenți utili

Simplifică-ți viața cu ajutorul asistenților inteligenți, care fac utilizarea aparatelor și serviciilor Gorenje și mai convenabilă.

Înregistrează-ți dispozitivul

Bucură-te de confortul oferit de înregistrarea aparatului tău electrocasnic Gorenje și economisește timp.

Garanție

Obține o garanție de 5 ani și liniște sufletească la cumpărarea aparatelor electrocasnice mari Gorenje.

Întrebări frecvente

Primește consultanță de specialitate referitor la cum să folosești cât mai bine aparatului tău electrocasnic.


VIAȚA DE BLOG SIMPLIFICATĂ

Un tribut adus vieții simplificate

Pasiunea noastră este să eliminăm complexitățile vieții, astfel încât să ne putem bucura de momentele lipsite de griji, care sunt autentice și înseamnă ceva pentru noi. Ele sunt create de iubitorii de simplitate, prin contribuția cu idei creative, idei inspiratoare și soluții pentru a le transforma în soluția optimă pentru toți cei, care doresc să-și proiecteze propria viață.

Fa-ți viața mai ușoara. Bucură-te din plin.