Premii

ORIGINALITATEA PROIECTULUI

Designul fiecărui aparat Gorenje reprezintă un echilibru perfect între funcționalitate și emoție. Este sincer, ușor de înțeles și minuțios până la ultimul detaliu. Designul unic al aparatelor noastre nu numai că le face să arate bine, dar, în special, le face foarte utile și ușor de utilizat, aducând o experiență perfectă de simplitate.
CÂȘTIGĂTOR AL PREMIULUI RED DOT 2019

Plita cu inducție Simplicity

Plita face parte din a treia generație a liniei de succes a aparatelor de gătit Simplicity, care reprezintă istoria mărcii noastre - Viața simplificată. Linia este formată din produse selectate, care răspund nevoilor importante ale utilizatorilor și, în același timp, nu îi împovărează cu funcții și setări inutile. Cu ajutorul unor soluții gândite, am încercat să le simplificăm provocările cheie în pregătirea zilnică a mâncărurilor gustoase.


CÂȘTIGĂTOR AL PREMIULUI RED DOT 2018 & PREMIUL +X 2018/19

Generația Waveactive Gorenje

Prin dezvoltarea primei mașini de spălat electronice și cu adevărat ușor de utilizat, Simple & Logical a devenit o descoperire în industrie. Patru pictograme ușor de înțeles pentru cele mai relevante programe în două niveluri de sol au permis selectarea ușoară a programului potrivit, chiar și pentru utilizatorii mai puțin calificați.


CÂȘTIGĂTOR AL PREMIULUI RED DOT 2017

Generația plitei pe gaz Gorenje

Plita mare și confortabilă are o suprafață emailată plată, ușor de curățat. Suporturile din fontă pentru tigaie sunt proiectate asimetric și formează o suprafață mare de gătit, care se extinde pe întreaga plită. Ghivecele pot fi mutate cu ușurință. Un arzător wok puternic este situat în față pentru o utilizare mai ușoară a oalelor grele.


CÂȘTIGĂTOR AL PREMIULUI RED DOT 2017

Cuptor multifuncțional Gorenje

Interacțiunea este simplă pentru orice utilizator. Prin operarea cu ajutorul unui buton rotativ multifuncțional realizat cu precizie și imagini color, setarea unui program/rețetă dorit este simplificată pentru a conține doar câțiva pași, care pot include și programe de gătit cu abur. Are o interfață de utilizator ușor de înțeles, care permite interacțiunea intuitivă care merge mână în mână cu designul frontal de înaltă calitate.


CÂȘTIGĂTOR AL PREMIULUI RED DOT 2016

Cuptor Gorenje TFT Compact

Cuptorul compact multifuncțional cu microunde și cu funcție de abur, realizat într-un limbaj vizual potrivit, se potrivește atât cu instalațiile verticale, cât și cele orizontale. Sertarul de încălzire integrat oferă noi opțiuni de gătit. Materialele premium utilizate, cum ar fi suprafețele din sticlă și elementele din inox anti-amprente, oferă părții frontale o estetică de lungă durată. Afișajul color TFT intuitiv permite selecția rapidă a rețetelor prin intermediul fotografiilor.


CÂȘTIGĂTOR AL PREMIULUI RED DOT 2015

Hotă Gorenje+

Hota verticală inteligentă acționată de senzori cu modul automat reglează puterea în timpul gătitului. Estetica distinctivă, dar clasică, permite integrarea într-o varietate de medii ca parte a familiei de aparate Gorenje+. Sistemul inovator de aspirație perimetrică reduce consumul de energie și zgomotul și îmbunătățește eficiența extracției aerului.


CÂȘTIGĂTOR AL PREMIULUI RED DO 2014

Gorenje TFT 60

Designul frontal curat se îmbină perfect cu medii de bucătărie diverse. Suprafețele mari de sticlă, elementele din inox anti-amprente și funcția de autocurățare pirolitică fac curățarea mai ușoară și mai de lungă durată. Interfața grafică bine concepută oferă acestui cuptor încorporat o calitate care se explică de la sine.


CÂȘTIGĂTOR AL PREMIULUI RED DOT 2013

Gorenje SensoCare 12

Estetica mașinii de spălat este laconică și evidențiază părțile importante, precum interfața cu utilizatorul și mânerul ușii. Selectarea rapidă a programului în doar doi pași, sau ajustarea unui program mai detaliat sunt ambele o opțiune.


CÂȘTIGĂTOR AL PREMIULUI RED DOT 2012

SensoCare 10

Mașina de spălat Gorenje SensoCare 10 se distinge printr-o interfață de utilizator intuitivă, bine concepută, proiectată pentru o selecție simplă a programului și o ergonomie îmbunătățită, cu design de deschidere a ușii patentat.


CÂȘTIGĂTOR AL PREMIULUI X și RED DOT 2012

Gorenje IQCook

Gorenje IQCook reprezintă o soluție patentată care permite controlul automat al procesului de gătit. Tehnologia avansată este integrată în zonele de gătit. Un senzor mobil poate fi atașat la orice tip de capac.


Mențiune de onoare RED DOT 2011

Gorenje HomeChef

Prin afișajul nostru color intuitiv, ușor de utilizat, am inspirat multe soluții ulterioare din industrie. Tehnologia avansată a fost tradusă într-o soluție prietenoasă și atrăgătoare, care permite selectarea programelor prin intermediul fotografiilor emoționante. Cu ajutorul diferitor moduri de control, precum SimpleBake și tehnologia patentată StepBake, cuptorul se adaptează la nivelul de cunoștințe al oricărui utilizator.


CÂȘTIGĂTOR AL PREMIULUI X 2010

Colecția Gorenje Simplitate

Colecția Simplicity reprezintă prima linie de electrocasnice care oferă interacțiune simplificată cu o selecție redusă și atent gândită de programe și funcții. Funcționarea cu ajutorul unui singur buton central cu programe ușor de ales, utilizarea suprafeței de sticlă și a materialelor autentice oferă o estetică discretă, dar unică și emoționantă.


L’OBSERVEUR DU 2009

Masa inteligentă Gorenje

Frigiderul cu design inovator integrat într-o masă inteligentă a fost premiat drept o inovație de design inspirată de mediul de afaceri și oameni la Paris în 2008.


CÂȘTIGĂTOR AL PREMIULUI RED DOT 2005

Gorenje Premium Touch

În 2005, Gorenje a fost prima companie slovenă care a primit un premiu Red Dot; de fapt, două dintre ele au fost oferite pentru două produse de rufe care ar fi descrise astăzi ca fiind părinții electrocasnicelor inteligente. Întregul proces de interacțiune cu utilizatorul a avut loc prin intermediul unui ecran tactil direct, cu îndrumarea „asistenților de spălare” special proiectați. În plus, aparatele au prezentat o estetică dinamică foarte distinctă.


Premiul de excelență ICSID BIO 18 2002

Gorenje Touch the future

Linia de aparate Touch the Future a fost prima care a integrat ecrane de control tactil cu comenzi interactive. Inovația a fost realizată și prin integrarea unei mașini de spălat cu o mașină de uscat într-un singur produs.


CÂȘTIGĂTOR AL PREMIULUI X 1996

Colecția Gorenje Retro

Soluția de design originală a fost elaborată și lansată la începutul anului 1999. Datorită abordării inovatoare de utilizare a memoriilor din trecut ca element distinctiv și emoțional, frigiderul Gorenje Retro a inspirat mulți din această industrie. O soluție de design îmbunătățită, completată printr-o o gamă largă de opțiuni de culori și tehnologie avansată de răcire de ultimă oră, încă reprezintă o istorie de succes pe piață.


Premiul de excelență ICOGRADA 1996

Gorenje Simple & Logical

Elaborarea primei mașini de spălat electronice și cu adevărat ușor de utilizat, Simple & Logical a reprezentat o descoperire în industrie. Patru pictograme ușor de înțeles pentru cele mai relevante programe în două niveluri de sol au permis selectarea ușoară a programului potrivit, chiar și pentru utilizatorii mai puțin calificați.